Fiskeri i Kolding

Foto: Destination Lillebaelt

Fisk

I Koldingområdet finder du alt hvad et lysfiskerhjerte begærer. 
Beliggenheden direkte ud til Lillebælt, Kolding Å og de mange Put & Take-søer gør området omkring Kolding til et attraktivt sted for lystfiskere.

Lystfiskeri i Kolding

Tæt ved Kolding og i området rundt om, er der mange muligheder for at fiske. Fjorden har mange steder hvor man kan stå i læ, og både Kolding Å samt Donssøerne ved Vester Nebel er gode fiskesteder. 

I hele området omkring Lillebælt finder du mange gode fiskesteder og muligheder for fangst. 

Put & Take søer i Kolding og omegn

I Kolding finder du flere forskellige søer i kort afstand. Her er gode fangstmuligheder og gode faciliteter. Mange af stederne er der mulighed for rensning af fangsten, borde og bænke til at sidde på samt grill. Hvilested Lystfiskersøer er handicapvenlig så her er gode mulighed for alle til at komme ud og fiske. Flere af søerne tilbyder også salg af forskellige fiskegrej og madding samt drikkevarer og forplejning.  Så er du ude efter gode fiskesøer i Kolding og nærområdet så læs om de enkelte søer her. 

Stenvad Put & Take

Den klarvandede fiskesø sikrer dig en unik fiskeoplevelse i naturskønne omgivelser. I søen boltrer der sig regnbueørreder, kildeørreder og bækørreder ...

Hvilested Lystfiskersøer

To smukt beliggende natursøer omgivet af skovklædte bakker. Igennem området løber Vester Nebel å med mulighed for fangst af havørred. Udsætning fra eg...

Skovhave Fiskesø

Besøg vores naturlige Put & Take sø med gode velsmagende ørreder. Søen ligger i naturskønne og fredelige omgivelser. Ingen uro og trafikstøj - højes...

Seest Mølle Lystfiskeri

Seest Møllesø ligger i meget smuk natur, med høje træer hele vejen rundt om den lange sø. Her er et rigt fugleliv med bl.a. ænder, blishøns, isfugle o...

Fiskevande ved kysten
Langs kysten og ved fjorden i Kolding finder du mange gode muligheder for at fiske. Se dem alle her og læs om de fisk du kan fange i fjorden og langs kysten.
Køb af Fiskekort og Fisketegn
Når du fisker i Kolding skal du altid have et Fisetegn. Skal du også fiske i søerne eller i Kolding Å skal du udover fisketegn også have et fiskekort.
Køb af madding
Leder du efter levende orm - så kan de købes her
Gl. Ålbo Camping
Hos Gl. Ålbo camping kan du leje en båd og sejle ud for at fiske.  Har du din egen båd er du også velkommen til at medbringe den - her stilles nemlig bøjer til rådighed.