Gå til indhold
Vinterferie på Koldinghus
Vinter Trapholt

i Kolding

Foto:VisitKolding&Trapholt
Oplevelser i vinterferien

Vinterferie i Kolding

Vær opmærksom på at grundet Covid19 kan attraktioner, restauranter, aktivitet o.l. være lukket eller have ændret åbningstider.

Vinterferien skal i 2021 bruges udenfor i naturen - her på siden finder du ideer til forskellige ture og oplevelser i naturen og udenfor i byrummene. 

Liste
Kort
App Vizgu Kolding
Foto: Visit Kolding

Vizgu - på tur i Kolding

Er det mest udendørs aktiviteter vinterferien byder på så kan I med Vizgu appen opleve nye sider og historier om Kolding - hent appen og tag med på en af de guidede ture der ligger klar. 

Efteraar Christiansfeld set fra oven
Foto: Christiansfeldcentret

Besøg UNESCO site Christiansfeld

Christiansfeld - en hyggelig lille by syd for Kolding, besøg byen og oplev den specielle stemning, de smukke huse og den unikke historie - selvom aktiviteterne er lukket er byen stadig et besøg værd. 

Vintergåtur i Kolding

Foto:VisitKolding

Naturen er altid smuk og oplevelserne er mange. Læs her om naturen i Kolding og se forskellig ruter I kan udforske i Vinterferien - husk tøj efter vejret, stierne kan være meget våde nogle steder i området.  Se også en oversigt over hundeskove ved Kolding. 

Natur og ruter i Kolding

 

Husk at tjekke de enkelte attraktioners hjemmeside for restriktioner og lukkede oplevelser grundet Covid19 situationen.

Kolding Hotel Apartments Stjernelob
Kolding Hotel Apartments

Stjerneløb i Kolding

Skal I ud og opleve lidt nyt så gå forbi Kolding Hotel Apartments og hent stjerneløbet hvor I kan opleve nye sider af byen og se ting som I ikke før har lagt mærke til. Det er gratis for alle og Kolding Hotel Apartments har åben hele vinterferien. 

Cykeltur vinter og efterår i Kolding
Visit Kolding

Cykelruter i og omkring Kolding

Er I til MTB eller cykling på landevej så er der i Kolding mange ruter man kan vælge imellem - se dem her og tag på en tur ud i naturen på cykel. 

Strand i Kolding VInter
Visit Kolding

Tur til stranden

Mærk vejret helt ind til benene når du tager på en gåtur ved stranden - ved Kolding og Christiansfeld er der masser af forskellige strande at besøge, nogle med skov tæt på, andre med mere luft - se dem alle her

Share your experiences with us: