Danhostel Kolding

Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem
Overnatning
Vandrerhjem
Kolding vandrerhjem er placeret i grønne omgivelser i nordbyen, 10 minutters gang fra centrum. Det ligger højt hævet over den gamle del af byen, med udsigt til både Koldinghus, Slotssøen. havnen og fjorden.
Adresse

Ørnsborgvej 10

6000 Kolding

Kontakt

E-mail:kolding@danhostel.dk

Telefon:75 50 91 40

Se vores mange gode TILBUD på www.danhostelkolding.dk  

Danhostel Kolding har indgået partnerskab med Coop, Matas, FDM og Ældresagen, det giver 10 % rabat på overnatning for alle medlemmer.

Kolding vandrerhjem er placeret i grønne omgivelser højt hævet over byen, med udsigt til Koldinghus, Slotssøen, havnen og fjorden, kun 10 min. gang til centrum. Bus fra stationen. 

Danhostel Kolding har i 2019 fået et super lækkert nyt gæstekøkken med tv stue og hyggekrog. Vi tilbyder 22 store lyse comfortværelser, nogle med fransk altan andre med udgang til haven, samt 6 hyggelige værelser i hovedhuset med nye lækre badefaciliteter på gangen. Nyistandsatte mødelfaciliteter. Lege og spillerum i Christian den 4. vinkælder. Hovedhuset som er fra 1938 er nænsomt istandsat og fremstår i dag som et moderne vandrerhjem, Bed & Breakfast velegnet til familier, grupper, lejrskoler, møder og kurser.

Vi modtager gerne bestillinger på Brunchearrangementer og Mindekomsammen i vores smukke spisestue med panoramaudsigt.

Trafikalt ligger Kolding i landets store vejkryds med motorvejsforbindelse til alle verdenshjørner. Topattraktioner i Kolding er Koldinghus og Kunstmuseet Trapholt. 1/2 times kørsel til Skamlingsbanken, Christiansfeld, Legoland og Givskud Zoo. Besøg H.C. Andersens hus i Odense eller Ribe Domkirke, Vikingecentret, Vadehavet og Tirpitz museet, mindre end 1 times kørsel fra Kolding. Endelig tager det kun 2½ time at køre til København og 1 time til den dansk-tyske grænse. Det er her naturfænomenet Sort Sol kan opleves forår og efterår.

Team Danhostel Kolding glæder sig til at byde velkommen i de smukkeste omgivelser.

Vært Sally Sperling

Adresse

Ørnsborgvej 10

6000 Kolding

Facilities

Hund tilladt

★★★

Kapacitet: Senge (117)

Danhostel

Bed+Bike Sport

Opdateret af:
Danhostel Danmarks Vandrerhjem