skip_to_main_content

Jack & Jones - Butik med herretøj i Kolding Storcenter

JACK & JONES

Historien om JACK & JONES starter i 1990, hvor BESTSELLER sender en ung ildsjæl til modemesse i Oslo med en beskeden men omhyggelig udvalgt kollektion til unge mænd. Modtagelsen oversteg alle forventninger og tilblivelsen af et nyt varemærke inden for tøj til mænd er en realitet.

I de følgende år manifesterer JACK & JONES sig som et af de stærkeste jeans-mærker på markedet og inden for få år har varemærket flere hundrede butikker.

I dag er JACK & JONES en af Europas førende producenter af tøj til mænd med mere end tusind forretninger i 38 lande og JACK & JONES-tøjet sælges af tusindvis af engrospartnere verden over.

Jeans anses stadig som grundstenen i JACK & JONES' forretning. Vi fortsætter med at have et højt niveau af ekspertise, når det handler om den håndværksmæssige udførelse, kvalitet og design af jeans, men JACK & JONES defineres og repræsenteres i vores dage af fem unikke varemærker: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES og JACK & JONES TECH.