Vild med vand i Kolding

Er du til det våde element, så er Kolding et sandt eldorado. Med Kolding Å, som løber igennem byen og Kolding Fjord med de bynære strande indenfor rækkevidde, er mulighederne mange.

I Kolding er man altid tæt på vandet. Fjord, å og søer omgiver byen, og det indbyder til at afprøve de mange muligheder. Er I til vind i håret og duften af saltvand? Så har I mulighed for at leje jeres egen båd og selv sejle ud. Vil I hellere selv bruge kræfter, så er der mulighed for at leje en kano hos Harteværket eller I kan komme under vandoverfladen og udforske området omkring Kolding med dykkerudstyr eller nyde en tur på stranden.

Relevante links

Svømmehaller og vandlande

Strande

Trekantens Kajakskole

Kajakgården

Dansk Havkajak Brancheforening

Havkajakroerne

Del denne side

Begivenheder i Kolding

Begivenhedskalender - 2018

Her finder du et samlet overblik over de events der sker lige nu i Kolding, alt fra teateroplevelser, koncerter, naturoplevelser og meget mere. Bliv inspireret til at opleve Koldings mange tilbud.

Kolding for børn

Kolding for børn

Kolding er også for børn. Se her hvad du kan oplever i Kolding med børn.

Kunstmuseet Trapholt

Kunstmuseet Trapholt - Helt unikke designoplevelser

Kunstmuseet Trapholt og udsigten over Kolding Fjord er kunstværker i sig selv. Snyd ikke dig selv for en enestående oplevelse på Kunstmuseet Trapholt, hvor der er særudstillinger med både danske og internationale kunstnere, designere og arkitekter.

Kanoudlejning hos Harteværket

Kanosejlads på Kolding Å

I sommerperioden er der mulighed for at leje en kano hos Harteværket. Book direkte på mail: udlejningharte@gmail.com og læs mere på Harteværkets hjemmeside

SlotssøBadet

Havkajak

Havkajak på Koldingfjord

Kolding har nogle af de bedste lokaliteter for havkajak. Trekantens Kajakskole udbyder kurser på alle niveauer. 

Kolding under overfladen

Ocean Adventures

Ocean Adventures - dykkercenter i Kolding, har har specialiseret sig i lokale dykkerture i Lillebælt, Snævringen og på Sdr. Stenderup halvøen.

Bådudlejning

Bådudlejning

Hos Gl. Ålbo Camping er der mulighed for bådudlejning.

Lystbådehavne