Bror Ditlev dessertallerken

Mad og drikke

Bror Ditlev til frokost

Restauranter og Cafeer i Kolding

Restauranter og caféer i Kolding


Efter en dag med mange indtryk og oplevelser frister Koldings spisesteder.
Restauranterne og cafeérne i midtbyen er klar til at kræse for jer med mad og drikke, der varierer i både prisleje og etnisk herkomst.
I oplandet lokker bl.a. Tyrstrup Kro med et lavere tempo og gastronomiske oplevelser, og i Kolding Storcenter finder man et stort udvalg af restauranter og cafeer. 
Kolding har restauranter for og til alle - også børnefamilier.

Restauranter for hele familien
Skal børnene med ud og spise ? Kolding har et stort udvalg af restauranter, og hos de fleste er børn velkomne. Her er forslag til restauranter hvor I kan tage børnene med.
Café-tid Både i Kolding midtby og i Kolding Storcenter finder man et stort antal af cafeer, så er det tid til en lille pause er der ikke langt til den nærmeste café. Se dem alle her

Mad i topklasse i Kolding

Restaurant Madkælderen Koldinghus

I historiske omgivelser kan du hos Madkælderen blive beriget med eventyrlige madoplevelser.

Restaurant Valdemar

Restaurant Valdemar glæder sig til at byde jer velkommen i vores hyggelige omgivelser. Vi laver ærlig mad af gode råvarer, lavet fra bunden.

Admiralen I/S

Hos Admiralen kan du nyde velsmagende fisk og saftige bøffer i Koldings rustikke havnemiljø!

A Hereford Beefstouw, Kolding

A Hereford Beefstouw i Kolding er en helt speciel oplevelse. Huset, der kan dateres tilbage til 1600-tallet, er byens næstældste - og sammen med nab...

Tyrstrup Kro, Restaurant

Et vellykket ophold forudsætter noget godt at spise og drikke. På Tyrstrup Kro serveres alt fra enkle små retter til store gourmet middage, alt tilber...

Restauranter i Kolding

Foto: Restaurant Skamlingsbanken

Restauranter - en god middag i hyggeligt selskab

I Kolding vrimler det med hyggelige restauranter, som hver især byder på deres egen oplevelse. Restauranterne i Kolding er klar til at kræse for jer med mad og drikke, der varierer i både prisleje og etnisk herkomst. Du finder græsk, italiensk, japansk, dansk og mad fra andre etniske ophav.