VisitKolding
Kolding Lystfiskeri

Naturoplevelser i Kolding

Madding på Krogen Kolding

Grundet Koldings placering, byder byen på mange forskellige typer af natur. Du finder her større skovområder, søer, kyster, Kolding Fjord og meget mere. Langs fjorden findes strande og naturstier. Ønsker du at tage på udflugt i naturen findes mange sheltere, naturlegepladser, vandreruter, cykelruter og udsigtsplatforme. 

Kolding fiskeri i Lillebælt
Fiskeri i Kolding

I Kolding er der mange steder at fiske. Læs om dem her og læs også mere om andre ting der er gode at vide når du fisker i Danmark 

Picnic muligheder i Kolding
Madpakkehuse

Skal madpakken nydes på cykel- eller vandreturen - så se her en liste over mulige steder du kan holde pause og nyde den dejlige natur og spise din medbragte mad. 

dreng finder en skat paa Geocaching
Skattejagt i naturen

Skal I ud på geocaching i Kolding ? en god måde at nyde naturen på og se nogle andre steder end man normalt er i naturen. Alle er vilde med at finde en skjult skat så på denne måde er det nemt at få børnene med ud i naturen. 

Kanoer ved Harteværket
Harteværket i Kolding

Harteværket ligger smukt i en lille grøn oase tæt på Kolding. Her er aktiviteter for børn, mulighed for at leje en kano og forbindelser med stisystem ud mod Harte og rundt ved Ferupsø til Troldhedestien ind til Marielundskoven i Kolding midtby. 

Klatrepark i Kolding
GoMonkey i Kolding

Oplev suset når du tager en svævebane eller kravler højt i trætoppene. GoMonkey ligger tæt på Kolding centrum og byder på sjov og spænding for både børn og voksne. 

Strand i Kolding
Strande i Kolding

Kolding ligger ud til Lillebælt og nyder godt af de mange østvendte børnevenlige strande. Mange ligger i cykelafstand fra byen eller man kan besøge dem i bil eller med bussen. 

Dame paa geocaching
Skovene ved Kolding

En tur i skoven er altid en god oplevelser. I Kolding finder du den bynære skov Marielundskoven men dejlige ruter og smuk natur, men også mange andre skove og naturområder er et besøg værd. 

Hundeskov i Kolding
Hundeskove i Kolding

I Kolding finder du flere hundeskove, hvor du kan lufte din hund uden snor. Fra 1. oktober til 1. marts må hunde desuden løbe uden snor på stranden. Vær dog altid opmærksom på skiltningen ved stranden, da dette ikke er tilladt på alle strande.
Fælles for alle disse områder, gælder det, at hunden kun må luftes uden snor, såfremt ejer har ’fuldt herredømme’ over hunden. Al færdsel i hundeskovene sker på eget ansvar.
 

Overnat i en hytte i Kolding
Overnatning i det fri

Skal I overnatte ude i det fri? så se her en liste over nogle af mulighederne i Kolding og læs lidt mere om de enkelte pladser i naturen med mulighed for overnatning. 

Dykning Kolding
Dykning i Kolding og Lillebælt

I Lillebælt er der godt muligheder for at dykke