Gå til indhold
Kanoer ved Harteværket
Harteværket i Kolding

Harteværket ligger smukt i en lille grøn oase tæt på Kolding. Her er aktiviteter for børn, mulighed for at leje en kano og forbindelser med stisystem ud mod Harte og rundt ved Ferupsø til Troldhedestien ind til Marielundskoven i Kolding midtby. 

Klatrepark i Kolding
GoMonkey i Kolding

Oplev suset når du tager en svævebane eller kravler højt i trætoppene. GoMonkey ligger tæt på Kolding centrum og byder på sjov og spænding for både børn og voksne. 

Liste
Kort

Kolding Kajakudlejning -Lej en kajak i Kolding - Nem booking online

Tag en tur med havkajak på Koldingfjord og nyd naturen og vandet. 

Læs mere

Gåture i Kolding - Både for privatpersoner og grupper

Tag med ud og gå - for både private og for virksomheder. Privat:Der er gåtur fra Ågade 10 i Kolding hver tirsdag kl. 15.00-16.00 Konference og virksomheder: Øg koncentrationen og motivatione...

Læs mere
Strand i Kolding
Strande i Kolding

Kolding ligger ud til Lillebælt og nyder godt af de mange østvendte børnevenlige strande. Mange ligger i cykelafstand fra byen eller man kan besøge dem i bil eller med bussen. 

Dame paa geocaching
Skovene ved Kolding

En tur i skoven er altid en god oplevelser. I Kolding finder du den bynære skov Marielundskoven men dejlige ruter og smuk natur, men også mange andre skove og naturområder er et besøg værd. 

Hundeskov i Kolding
Hundeskove i Kolding

I Kolding finder du flere hundeskove, hvor du kan lufte din hund uden snor. Fra 1. oktober til 1. marts må hunde desuden løbe uden snor på stranden. Vær dog altid opmærksom på skiltningen ved stranden, da dette ikke er tilladt på alle strande.
Fælles for alle disse områder, gælder det, at hunden kun må luftes uden snor, såfremt ejer har ’fuldt herredømme’ over hunden. Al færdsel i hundeskovene sker på eget ansvar.
 

Overnat i en hytte i Kolding
Overnatning i det fri

Skal I overnatte ude i det fri? så se her en liste over nogle af mulighederne i Kolding og læs lidt mere om de enkelte pladser i naturen med mulighed for overnatning. 

Dykning Kolding
Dykning i Kolding og Lillebælt

I Lillebælt er der godt muligheder for at dykke